Dolman Yachting verkoop – Jachtmakelaar

Geheel overeenkomstig de stijl van het totale bedrijf geschiedt de jachtmakelaardij en nieuw verkoop van motorjachten op een degelijke en correcte manier waarbij wij uiteraard binnen Nederland maar ook Internationaal veel contact hebben met klanten en collega jachtmakelaars. Er wordt juiste en correcte informatie verstrekt en op een eerlijke en professionele wijze gehandeld. Dolman Yachting is een professionele partner voor de koop- of verkoop van uw werft gebouwde motorjacht.

Dolman Yachting B.V. is een E.M.C.I gecertificeerd jacht- en scheepsmakelaar, is lid van de bond van makelaars in schepen (NBMS) alsmede exclusief agent van Vri-Jon stalen motorjachten voor de Benelux en Duitsland.

De verkoop geschiedt vanuit onze verkoophaven te Zeewolde maar grotendeels ook vanaf de locatie, binnen Europa, van het motorjacht zelf.

Handelswijze – Verkoop van uw motorjacht

Er zijn twee manieren van benadering. De eerste is : ‘een zo hoog mogelijk bedrag inzetten als onderhandelingsbasis’. Er is ook een tweede invalshoek namelijk : ‘concreet vertellen hoe de markt in elkaar zit en wat de reële marktwaarde van een jacht is’. Heel duidelijk kiezen wij bij Dolman Yachting voor deze tweede optie. Door onze jarenlange ervaring met motorjachten kennen wij de markt door en door en kunnen wij onze adviserende taak dan ook krachtig onderbouwen met de marktgegevens van dit moment. Als de verkoper daarmee instemt wordt het motorjacht ter verkoop aangeboden. De staat van het motorjacht moet goed zijn om een snelle verkoop te kunnen realiseren.

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Ligplaats, indien aanwezig, gedurende de verkoopperiode in onze eigen verkoophaven of verkoop vanaf uw eigen ligplaats.
  • Exterieur wassen en schoonhouden van het schip gedurende de verkoopperiode tijdens verblijf in de verkoophaven.
  • Actieve werving via onze eigen website, internationale websites, nationale en internationale online en offline media en vanuit onze zeer omvangrijke database.

Netwerk – Dolman Yachting – Internationale Jachtmakelaar

Wij werken samen met diverse nationale– en internationale vakbekwame jachtmakelaars en bedrijven / partners zowel binnen als buiten Europa. Ons netwerk is door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd daar vertrouwen en een correcte afwikkeling voor ons zeer belangrijk zijn.

Op deze manier maken opdrachtgevers nog meer kans om het motorjacht via ons snel te kunnen verkopen. Dit sluit goed aan bij de wensen van buitenlandse kopers op dit moment.

Verkoop

Bent u geïnteresseerd om uw motorjacht te willen verkopen ? Download dan de PDF en fax of mail deze ingevuld retour. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Informeer vrijblijvend naar onze gunstige verkoopvoorwaarden via het contact formulier.

Internet

Op de hoogte blijven van ons actuele motorjacht aanbod ? Zie onze actuele
website: www.dolmanyachting.nl U wordt welkom geheten op een website die veel informatie geeft over het actuele aanbod van motorjachten welke in goede conditie op een nieuwe eigenaar liggen te wachten. Ons aanbod van motorjachten wisselt sterk door onze goede verkoopresultaten en wij adviseren daarom regelmatig onze website te bezoeken.