Please select language for website: Dutch English German French Italian Spanish Romanian Polish Ukrainian Russian

Motorjacht verkopen

Home / Motorjacht verkopen

Dolman Yachting Verkoop - Jachtmakelaar

Geheel overeenkomstig de stijl van het totale bedrijf geschiedt de jachtmakelaardij in motorjachten op een degelijke en correcte manier waarbij wij uiteraard binnen Nederland maar ook Internationaal veel contact hebben met klanten en collega makelaars. Er wordt juiste en correcte informatie verstrekt en op een eerlijke en open manier gehandeld.

Dolman Yachting B.V. is een E.M.C.I gecertificeerd jacht- en scheepsmakelaar en is lid van de bond van makelaars in schepen (NBMS).

De verkoop geschiedt vanuit onze verkoophaven te Zeewolde maar grotendeels vanaf de locatie, binnen Europa, van het jacht zelf.

Aan- en verkoop gebruikte motorjachten - Jachtmakelaardij Dolman Yachting

Een aantal voordelen op een rijtje :

– Ligplaats, indien aanwezig, gedurende de verkoopperiode in onze eigen verkoophaven.

– Wassen en schoonhouden van het schip gedurende de verkoopperiode.

– Actieve werving via onze eigen website, internationale websites en nationale en internationale media.

Handelswijze :

Er zijn twee manieren van benadering. De eerste is : ‘een zo hoog mogelijk bedrag inzetten als onderhandelingsbasis’. Er is ook een tweede invalshoek namelijk : ‘concreet vertellen hoe de markt in elkaar zit en wat de reële marktwaarde van een jacht is’. Heel duidelijk kiezen wij bij Dolman Yachting voor deze tweede optie. Door onze jarenlange ervaring met motorjachten kennen wij de markt door en door en kunnen wij onze adviserende taak dan ook krachtig onderbouwen met de marktgegevens van dit moment. Als de verkoper daarmee instemt wordt het schip ter verkoop aangeboden. De staat van het schip moet goed zijn om een snelle verkoop te kunnen realiseren.

Verkoop :

Bent u geïnteresseerd om uw schip te verkopen ? Download dan de PDF en fax of mail deze ingevuld retour. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Informeer vrijblijvend naar onze gunstige verkoopvoorwaarden via het contact formulier.

Internet :

Op de hoogte blijven van ons actuele jachtenaanbod ? Zie onze actuele website : www.dolmanyachting.nl U wordt welkom geheten op een website die veel informatie geeft over het actuele aanbod van schepen welke in goede conditie op een nieuwe eigenaar liggen te wachten. Ons aanbod van schepen wisselt sterk door onze goede verkoopresultaten en wij adviseren daarom regelmatig onze website te bezoeken.

Motorjacht verkopen - Jachtmakelaardij Dolman Yachting