Lees meer over Dolman Yachting jachtmakelaar in Zeewolde

Over Dolman Yachting – Johan Dolman – Jachtmakelaar

Dolman Yachting B.V. is een E.M.C.I gecertificeerd jacht– en scheepsmakelaar, is lid van de bond van makelaars in schepen (NBMS) alsmede exclusief agent voor nieuwe Vri-Jon stalen motorjachten voor de Benelux en Duitsland.  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte hoogwaardige motorjachten.

Johan Dolman, de eigenaar, heeft al 30 jaar ervaring bij de verkoop van nieuwe (importeur Princess Nederland + Duitsland vanuit de locatie Muiden 40 jaar en vestigingen in Duitsland) en gebruikte motorjachten (jachtmakelaar / taxateur) binnen Nederland maar ook internationaal. Hierbij staan betrouwbaarheid, kundig advies en een professionele begeleiding alsmede een correcte afwikkeling centraal voor zowel de koper als verkoper.

Door onze enthousiaste benadering bij het verkopen van uw motorjacht of de verkoop van een nieuw motorjacht alsmede ons vakkundig advies, bent u bij ons aan het juiste adres om uw motorjacht te verkopen of te kopen. Bezichtigingen vinden altijd plaats onder begeleiding zodat de verkoper met een gerust hart de verkoop van zijn / haar motorjacht aan ons kan overlaten.

Verkooptraject

Voorafgaand aan het verkooptraject bespreken wij met u persoonlijk uw verkoopwensen en nemen wij de specificatie van uw motorjacht door. Dit doen wij aan de hand van een vrijblijvend persoonlijk gesprek met u tezamen met een uitvoerige bezichtiging van uw schip. Hierbij is het zeer belangrijk dat wij alle nodige informatie ontvangen zodat wij een toekomstige koper een gedegen advies kunnen geven. Indien er een akkoord is bereikt over de verkoopwaarde en verkoopstrategie zullen wij de opdracht aannemen en met veel enthousiasme trachten uw motorjacht zo spoedig mogelijk te verkopen.

Marina De Eemhof te Zeewolde

Binnen de zeer luxe en recent gebouwde jachthaven Marina de Eemhof te Zeewolde beschikken wij over een verkoophaven maar grotendeels verkopen wij motorjachten vanaf eigen ligplaats. Wij zullen dan regelmatig een bezoek inplannen met aspirant kopers. Inruil van uw huidige motorjacht kan in de meeste gevallen ook tot de mogelijkheden behoren.

Mocht u eventueel uw droomjacht niet in ons aanbod aantreffen dan gaan wij graag opzoek naar uw ultieme motorjacht !

U bent welkom !